https://www.facebook.com/novoszolg.kft

                 RÓLUNK ÍRTÁK...


2013. december 11.

Tisztelt Novák Úr!
A NOVOSZOLG Pedagógus portfólió továbbképzés véleményezése:
Az előadást tartó kolléga jól felkészült az adott témából, amit PowerPoint bemutatóval egészített ki, melyet intézményünk rendelkezésére bocsájtott. Írásos segédanyagot, feladatlapot biztosított az előadás anyagának feldolgozásához.
A pedagógusok kérdéseire helyben válaszolt. Számunkra nagy segítség volt, hogy utazás nélkül biztosította a szolgáltató az előadást, sok fáradtságtól és kiadástól megkímélve dolgozóinkat.
Köszönjük a gyors és korrekt reagálást kérésünkre.
Üdvözlettel: Tibor ig.
2013. december 3.

Tisztelt Novák István!
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a  Novoszolg Kft. munkatársainak a november 29- én Pusztaszeren tartott Pedagógus portfólió készítése című előadás és konzultáció színvonalas lebonyolításáért. November hónapban több hasonló előadáson, továbbképzésen vettem részt, azonban számomra a legtöbb használható információval az Önök képzése szolgált. Külön kiemelném az előadási segédletben található és a képzés gyakorlati részében elvégzett konkrétumokat. A gyakorló pedagógusok számára ez jelenti a legnagyobb segítséget.
További munkájukhoz sok sikert kíván:
Zsolt2013. december 2.

Kedves István!
Szeretném megköszönni, hogy ilyen kedvező áron hallgathattuk meg a portfóliós előadást és örültünk annak, hogy Elvira az óvodai élethez kapcsolódva próbálta megismertetni velünk az előttünk álló feladatokat.Visszajelzéseket még nem kaptam,de a mi óvodánk dolgozói bátran és sokat kérdeztek, elégedettek voltak az előadó személyével és előadásával is.
Anita